Prijzen

Door te stemmen op je favoriete product(en) maak je kans op mooie prijzen. Kijk hieronder wat je kunt winnen.

Een dagje wellness voor twee personen.

Geniet een dag lang met vriendin of partner van sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten en kom even helemaal tot rust.

The Bastard Small

De perfecte kleine kamado-barbecue voor thuis: The Bastard Small. De Small mag dan qua maat bescheiden zijn, de prestaties zijn dat zeker niet. Op de Bastard Small kan eigenlijk alles wat ook op de large kan, alleen dan in het klein. Gemakkelijk om even snel een steak te grillen, maar ook een hele kip kan op de Small.

 

 

Tefal Pannenset Expertise (10x)

De pannenserie Expertise van Tefal is voorzien van de sterkste Tefal anti-aanbaklaag Titanium Excellence. De extra dikke anti-aanbaklaag is van een zeer hoge kwaliteit en 100% veilig (geen PFOA). Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig en zelfs het gebruik van metalen spatels is geen enkel probleem. De pannen zijn uiteraard voorzien van de bekende rode Thermo-Spot die ervoor zorgt dat belangrijke vitamines niet verloren gaan en het gerecht zijn optimale smaak en textuur behoudt. De RVS bodem vervormt niet en zorgt ervoor dat de warmte over de totale bodem wordt verspreid. De chique handgreep, met het RVS element, zorgt ervoor dat deze luxe pannenserie een eye-catcher is in elke keuken.

 

Princess Multi Tray Pure

De belangrijkste maaltijd van de dag, het ontbijt, wordt een feestje met dit unieke bamboe dienblad met bakplaat en warmhouder voor een koffie- of theepot. Mmm, gebakken ei met spek! Fluffy pancakes! Het is ook een originele manier om hapjes (zoals kipsateetjes met pindasaus) te serveren op een feestje, of om vlees, vis en groenten te bakken. Het grootste succes scoor je tijdens kinderfeestjes als de kinderen zelf pannenkoeken mogen bakken en versieren. Plezier gegarandeerd met deze eyecatcher!

Abonnementen Foodies en Koken & Genieten

Of je nu zin hebt in een avond uitgebreid koken of een snelle, versgemaakte maaltijd; Foodies biedt inspiratie voor alle kookliefhebbers. Onze recepten zijn er voor de beginnende thuiskok, maar ook de gevorderde foodie wordt uitgedaagd in eigen keuken. Het praktische kooktijdschrift Koken & Genieten staat vol met eenvoudige, heerlijke recepten die variëren van heel licht en caloriearm tot overheerlijke taarten en gebakjes.Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details